2023-08-23 14:48:55

Autojuht-kuller

CVKeskus.ee klient
8 - 9 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Ettevõte SeaSnack OÜ tegeleb alates aastast 2010 valmistoitude tootmisega. Oleme spetsialiseerunud kõiksugustele sushitoodetele.

Otsime parajasti oma sõbralikku punti autojuht-kullerit. Töö sisuks on toodangu komplekteerimine ning selle laialivedu B-kategooria kaubikuga (VW Caddy Maxi) Tallinna ning selle lähiümbruse toidukauplustesse.

Tööajaks on hommikupoolik alates kl 06:00´st kuni ca 12:00´ni ehk laialiveoks koos komplekteerimisega kulub orienteeruvalt 6 tundi. Alguspunktiks on ettevõtte tootmisruumid Lasnamäe linnaosas, Priisle Äripargis. Sobival inimesel tuleks kaasa lüüa esmaspäevast laupäevani, mille juures üksikuid päevi on võimalik eelneva kokkuleppe alusel vabaks saada. 

 

NB! Oodatud on ka pakkumised oma ettevõtte alt transportteenuse osutamiseks.


Töökoht sobib ideaalselt inimesele, kes väärtustab rohket vaba aega ning soovib töiste tegemistega juba keskpäevaks ühele poole saada :)

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on eelkõige iseseisev ja terava taibuga, aga ka kohusetundlik ning sõbralik ja viisakas suhtleja. Ta valdab heal tasemel riigikeelt ning on omanud B-kategooria juhiluba vähemalt 3 aastat.

Ettevõte pakub

- Valdkonna keskmisest etemat töötasu
- Paindlikku ja ühtehoidvat väikeettevõtte õhustikku
- Autokasutamisvõimalust kodu ja töökoha vahel liiklemiseks
- Stabiilset töökohta - oleme huvitatud pikaajalisest töösuhtest