2023-08-23 14:48:55

Auto operaator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Me oleme siin, et tuua autojagamise tulevik kiiremini inimesteni.

Liigu pakub mugavat ja jätkusuutlikku alternatiivi auto omamisele. Soovime autode arvu kasvu pidurdada, ohverdamata eratranspordi mugavust. Oleme teinud auto jagamise võimalikult lihtsaks valikuks. Jätke kõik auto omamisega seotud probleemid seljataha ja minge kuhu iganes soovite. Vaja on ainult nutitelefoni ja oledki valmis sõitma hakkama!

Selleks, et kõik meie sõidukid puhtalt, õigel ajal ja õiges kohas oleksid otsime operaatoreid kes vastutavad erinevates Euroopa linnades meie autopargi eest. 

Ootused kandidaadile

Kui sulle meeldivad autod ja sul on

  • kehtivad juhiload (B-kategooria) ja eeskujulik sõiduoskus,
  • väga hea inglise keele oskus,
  • julgus asju ette võtta,
  • valmidus liigelda võõras keskkonnas,
  • soov saada juurde kogemusi välismaal,
  • valmidus veeta mõned kuud välismaal (eeldab, et oled vaktsineeritud).

Ettevõte pakub

Sinu ninjaperioodi alguses võtame su Tartus enda tiiva alla ja valmistame su missiooniks ette. Siis saadame sind koos meie autodega tööpostile, kus sinu vastutuseks on hallata meie autosid, hoides need puhtad ja terved ning tagades nende õigeaegse toimetamise klientideni.

Igapäevaselt on sinu ülesandeks klientidele rendiautode üleandmine ja autode vastuvõtmine, vajadusel klientidele toe pakkumine ja autode heakorra tagamine. Peale paari kiiret ja ägedat kuud töötamist toome su paljude kogemuste võrra rikkamana ilusti koju tagasi.