2023-08-23 14:48:55

Assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Assistendina annad Sa suure panuse meie kommertsosakonna sujuvasse toimimisse ning oled tootejuhtide „parem käsi“. Sinu ülesannete hulka kuulub aruannete koostamine, tooteandmete haldamine, suurklientidele pakkumiste vormistamine, ostutellimuste sisestamine ning müügimaterjalide koostamine (toodete tutvustused, tellimislehed).

 

Ootused kandidaadile

Ootame Sind meiega liituma, kui Sul on (vähemalt) keskharidus, oled töötanud kaubandusvõrgustikus assisteerival ametikohal, valdad väga heal tasemel Office kontoritarkvara, oskad kasutada Exceli erinevaid võimalusi ning suhtled vabalt nii eesti kui ka inglise keeles.

Oled see, keda otsime, kui oled hea suhtlemis-ja eneseväljendusoskusega, täpne ja kohusetundlik ning suudad säilitada rõõmsa meele ja positiivsuse ka pingelistes olukordades.

Ettevõte pakub

Meie juures ootavad sind huvitav ja vaheldusrikas töö rahvusvahelises ettevõttes, palju väljakutseid ja arenguvõimalusi, toredad ja toetavad kolleegid, suuremad ja väiksemad ühisüritused, spordikompensatsioon ning erinevad koolitused oma oskuste ja teadmiste arendamiseks.