2023-08-23 14:48:55

Äriarendusjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ready to make better happen?  

Ootame TV ja meelelahutustiimi uuendusmeelset, süsteemset ja tulemustele orienteeritud äriarendusjuhti, kes võtaks vedada era- ja ärikliendi TV ja meelelahutuse valdkonna teenuste portfelli.

Äriarendusjuhina on sinu ülesandeks portfelli äriline juhtimine ning käibe, kasumlikkuse ja kliendirahulolu tagamine. Sinust saab TV ja meelelahutusteenuse kujundaja ning elluviija lähtuvalt trendidest ja kliendivajadustest.

Äriarendusjuhina lähtud teenusedisaini põhimõtetest, valideerid ideid, töötad välja äriplaani ning koostad lähteülesandeid uute innovaatiliste teenuste arendamiseks ning turule toomiseks. Samuti vastutad sa olemasolevate teenuste elukaare ning müügiargumentide ja konkurentsieeliste kirjeldamise eest.

Selles rollis hakkad tihedad koostööd tegema teiste Telia üksuste töötajatega, sh kliendiväärtuse juhtidega, tehnoloogia üksuse, IT arenduse, turunduse, analüütika ning mitmete teiste tiimidega.

Ootused kandidaadile

Oled see sina?

Sa oled uuendusmeelne ja otsid pidevalt uusi ideid ja lahendusi, et vastata klientide vajadustele ning ületada nende ootusi. Sinu fookus on tegevustel, mis loovad väärtust ja aitavad ellu viia ettevõtte strateegiat. Oled tulemustele orienteeritud, seades ambitsioonikaid eesmärke ning suutes takistustest hoolimata need saavutada. Sinu hea analüüsivõime  võimaldab mõista ning tõlgendada numbreid äriotsusteks ja tegevusteks. Sul on positiivne ellusuhtumine, julgus ja hea suhtlemisoskus ning naudid töötamist rahvusvahelises keskkonnas.

Oled edukas kandidaat, kui:

  • sul on praktiline töökogemus kas tiimi, äri-/tootejuhtimise valdkonna või mõne suure projekti/programmi eestvedamisel;
  • sul on majandus- või tehnoloogiaalane kõrgharidus;
  • oskad väga heal tasemel eesti keelt ning tuled vabalt toime inglise keeles suheldes;
  • omad töökogemust keskmises või suuremas teenusmajandus ettevõttes.

Ettevõte pakub

Telia on enamat kui töökoht 

Meie juures on sul võimalus õppida rahvusvahelistelt kolleegidelt, kes on oma ala asjatundjad. Töötame koos selle nimel, et muuta maailm paremaks ja lahendada keerukaid väljakutseid. Oleme uhked oma sõbraliku töökeskkonna ja tugeva juhtimiskultuuri üle, kus kõik naudivad oma tööd. Meie edu saladuseks on mitmekesisus ning ambitsioonikad eesmärgid pakkuda klientidele tipptasemel tooteid ja erakordseid kogemusi. Kui soovid päriselt maailma mõjutada, on see sulle just õige koht! 

Lisaks pakume suurepärast hüvede paketti, et sul ikka indu ning inspiratsiooni jaguks: 

  • Täiendavaid puhkusepäevi ning paindlikku töökeskkonda, et saaksid töö ja eraelu päriselt tasakaalus hoida.
  • Kui sulle juba novembris tundub, et pole pool aastat kordagi päikest näinud, ei pea sa keskkonnavahetuseks tingimata puhkust võtma – 30 päeva aastas võid kaugtöötada ükskõik millisest Euroopa Liidu riigist. 
  • Sporditoetust ja eraravikindlustust, sest tervis on meie kalleim vara. 
  • Ettevõttesiseseid programme, mille abil nii isiklikult kui ametialaselt kasvada ja areneda.
  • Ja muidugi häid pakkumisi Telia ja meie partnerite teenustele ning toodetele.

Liitu meiega!

Kui soovid meie tiimiga liituda, siis kandideeri julgelt! Kandideerimise tähtaeg on 18.01.2024.

Konkursil osalemiseks palume sul saata CV ja lühike kaaskiri, kus kirjuta, miks kuulutus sind kõnetas ning miks just ennast selles rollis näed. Ootame sind kandideerima meie ametliku värbamisplatvormi Workday kaudu ning me ei käsitle CV-sid, mis laekuvad emaili või mõne muu kanali kaudu. Niimoodi saame tagada, et sinu isikuandmed on turvaliselt hoitud.

Kui soovid töö kohta rohkem teada, helista mulle numbril +372 506 9674 või kirjuta birjo.kiik(at)telia.ee.

Teostame oma töötajatele taustakontrolli, sh karistusregistri ja krediidikontrolli päringud.

Welcome to Telia – Join us and make better happen!