2023-08-23 14:48:55

Arengutoetuste osakonna ärianalüütik (määratud ajaks)

CVKeskus.ee klient
Kuni 1600 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsid tööd, kus sul ei hakka kunagi igav? Kus iga su ajusagara millimeeter saab tööd? Soovid aidata kaasa Eesti e-riigi ja maaelu arengule? Tahaksid oma tööaja planeerimises kaasa rääkida ning vahel kodukontori püsti panna ka keset Alutaguse metsa? Kui jah, siis see töökuulutus on just sinule.

Sinu peamisteks tööülesanneteks on kaardistada ja kirja panna IT-süsteemi lõppkasutaja vajadused. Oled tõlgiks äri- ja IT poole vahel. Saad palju testida, koolitad ja toetad IT-süsteemi kasutajaid. Räägid kaasa toetusmeetme väljatöötamise juures, kus sinu teadmised ja ettepanekud IT-süsteemi arenduse võimalustest aitavad kaasa e-riigi arengule.

Ootused kandidaadile

Sul on head eeldused kui oled meeskonnamängija, oskad näha detaile, kuid ei unusta suurt pilti. Olulisel kohal on näha protsesside omavahelisi seoseid. Oled sobiv inimene meie meeskonda, kui oled hea enesejuhtija ja prioriteetide seadja, otsustuskindel, lahendustele orienteeritud, uuendusmeelne ning initsiatiivikas ja hea pingetaluvusega.

Kasuks tuleb IT-alane haridus või varasem IT arenduse kogemus, projektide juhtimise kogemus.

Ettevõte pakub

• huvitavat ja arendavat tööd pidevalt arenevas meeskonnas koos valdkonna asjatundjatega
• kaasaegset töökeskkonda Tartu kesklinnas ja tänapäevaseid töövahendeid
• 35 päeva põhipuhkust aastas
• võimaluste piires paindlikku tööaega, hinnatakse pigem lahendusi ja tulemusi

Lisainfo

Ootame Sinu motiveeritud kandideerimisavaldust (maksimaalselt kuni 2 lk) ja CV-d aadressil konkurss[ät]pria.ee hiljemalt 02.08.2019.

Konkursile dokumentide esitamisega loeme kandideerija nõustunuks, et dokumentides avaldatud isikuandmeid kasutab PRIA kandidaadi teenistuskohale sobivuse hindamiseks. Täpsem teave http://www.pria.ee/et/pria/privaatsuspoliitika/.

Ametikoha nimetus: arengutoetuste osakonna arendusbüroo ärianalüütik
Konkursi kontaktisik: Liisi Ots (personaliosakond), konkurss[ät]pria.ee, telefon 737 1343