2023-08-23 14:48:55

ARENDUSJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Arendusjuhi ülesandeks on olemasolevate tööprotsesside analüüs, süsteemide loomine ja arendamine ning sissenõudmisprotsessi täiustamine ja parendamine. Sinu tööks on nõudehaldurite igapäevase töö korraldamine, personali planeerimine ja töötajate juhendamine. Ootame, et oleksid võimeline oma meeskonda inspireerima ja toetama, olles ise suurepäraseks eeskujuks. Sinu vastutusvaldkonda hakkab kuuluma ka IT valdkonna arendamine.

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul oleks varasem inimeste ja protsesside juhtimise kogemus vähemalt 3 aastat. Heale juhile omaselt ootame Sinult agiilset juhtimisoskust, algatus- ja organiseerimisvõimet, suutlikkust märgata parandamist vajavaid protsesse ning tõelist soovi inimesi igapäevaselt juhtida ja motiveerida. Lisaks eelnevale kirjeldusele ootame, et Sul on väga hea eesti ja inglise keele oskus. Ootame Sind kandideerima kui Sul on kõrgharidus soovituslikult finantsjuhtimise, õigusteaduse või ärinduse erialal.

Ettevõte pakub

Sinule pakutakse mugavaid töötingimusi kaasaegses kesklinna kontoris (parkimiskohaga). Arendusjuhi panust hinnatakse kõrgelt - see kajastub konkurentsivõimelises töötasus, millele lisandub aastane boonus. Sul on võimalus teha mitmekülgset tööd rahvusvahelises ja kasvavas ettevõttes, mis ootab Sinu panust!

NB! Konkurss lõpeb sobiva kandidaadi leidmisel!

 

Tekkis huvi? Anna endast julgelt märku kandideerides läbi CVKeskus.ee.

Lisainfot küsi +372 53491551 või anu.saukas(at)cvkeskus.ee

CVKeskus.ee värbamiskonsultant Anu Saukas