2023-08-23 14:48:55
Arendusjuht
VIP 2

Arendusjuht

Osaline kaugtöö võimalus

Töö kirjeldus

Otsime võimekat arendusjuhti, kellel on varasem projektide juhtimise kogemus ja kes orienteerub hästi muuseumimaastikul. Sinu kätes on meie oluliste projektide eestvedamine ja elluviimine.

Usaldame Sulle:

  • meie suurprojektide planeerimise ja elluviimise:
    • Tartu külastuskeskus
    • uus püsinäitus Tallinnas
  • rahastusvõimaluste leidmise ja taotlemise
  • strateegiliste partnerite leidmise, suhete loomise ja hoidmise
  • rahvusvaheliste suhete loomise ja hoidmise

Ootused kandidaadile

Usud, et maailm on parem paik, kui inimesed on iseenda ja ümbritseva suhtes hoolivamad ning teadlikumad. Sinus on piisav annus maailmaparandajat, samas oled kahe jalaga maa peal. Nupp nokib ja süda on õige koha peal, suuga teed suure linna ja käed on valmis tegudeks.

Oled ennastjuhtiv, tulemuslik tegutseja, kes hindab autonoomiat ja väärtustab koostööd. Oskad ennast selgelt ja veenvalt väljendada nii kõnes kui kirjas. Oled hea läbirääkija: paindlik aga samas järjepidev, oskad teisi kuulata ning oled lahendustele orienteeritud. Sul on erinevate koostööprojektide kogemus, oskad näha kõigi osapoolte kasusid. Sinus on särtsu ja pealehakkamist. Julged mõelda suurelt ja suudad võidud koju tuua.

Ettevõte pakub

Pakume sulle tähendusrikast ja põnevat tööd. Meil on kaasaegne, väike ja paindlik organisatsioon, kus iga inimese panus on oluline. Sind ootab inimlik ja avameelne õhkkond, oma tööd nautivad kolleegid ning inspireeriv teemadering. Avame üheskoos inimeseks olemise ilu, võlu ja valu, et Eesti inimesed oleksid tervemad ja õnnelikumad.

Kandideerimiseks saada oma CV koos motivatsioonikirjaga CV keskusesse hiljemalt 05.05.2024. Lisainfo: Kadri Rannala 5107 889.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: