2023-08-23 14:48:55

Arenduse projektijuht

CVKeskus.ee klient
Endover on 100% Eesti omanikele kuuluv ettevõte. Meie tugevuseks on professionaalne ja pühendunud meeskond. Juhime ja haldame ise kogu väärtusahelat, alates tootearendusest kuni müügi ja ehituseni. Endoveri tiimi moodustavad initsiatiivikad noored spetsialistid, kes jagavad sama visiooni, teadmisi ja arusaama, kuidas tuua kliendini erakordne arendusprojekt. Enam kui 40 valdkonna paremiku koostöös valmivad mitte ainult kodud, vaid luuakse kinnisvaraturule terviklikke lisaväärtustega elukeskkondasid ja kujundatakse elustiili.
25 aastase panuse ja sihikindluse läbi on Endover tõusnud Eesti juhtivaks kinnisvaraarendajaks ning turu tuntuimaks kinnisvarabrändiks.
Ettevõtte kasvu on juhtinud oskus näha uusi võimalusi igas ajahetkes. Julgus uuteks väljakutseteks tugineb usalusväärsel meeskonnal ja selgel visioonil – luua silmapaistvat arhitektuuri ning liita hoonete juurde uuenduslikud lisaväärtused. Kuigi kinnisvaraturg on aastate jooksul muutunud üha konkurentsitihedamaks, oleme jäänud oma visioonile kindlaks. See on aidanud meil mitte ainult muutuva olukorraga kohaneda, vaid seda muutust turul ise juhtida, olles suunanäitaja ja trendilooja.

Töö kirjeldus

Soovid anda oma panuse LINNARUUMI SILUETTI MUUTVATE hoonete planeerimisse ning saada osaks UUENDUSLIKUST ja JÄTKUSUUTLIKUST ettevõttest, mis arendab UNIKAALSET elukondlikku ja ärikinnisvara? Kui jah, siis oled oodatud arenduse projektijuhiks, kus Sinu rolliks on arendusprojektide juhtimine, sh projekteerimise hangete korraldamine, projekteerimistööde juhtimine, suhtlemine ametkondade ja autorijärelevalve esindajatega, vajalike lubade ja kooskõlastuste hankimine ning müügimaterjalide ja ehitusloaprojektide kontrollimine.

Ootused kandidaadile

  • Ehitus- või arhitektuurialast kõrgharidust
  • Varasemat töökogemust arenduse või projekteerimise projektijuhina
  • Erialase seadusandluse tundmist
  • Head organiseerimise ja projektijuhtimise oskust
  • Eesti keele oskust kõnes ja kirjas, inglise ja vene keele oskust suhtlemisel
  • Arvutiprogrammide AutoCad, Word, Excel, Outlook tundmist
  • Koostöövalmidust, läbirääkimisoskust, iseseisvust ja korrektsust
  • Autojuhilubade olemasolu.