2023-08-23 14:48:55

ANDMEHALDUR

CVKeskus.ee klient
Vikan Estonia AS kuulub maailma juhtiva puhastustarvikute tootja Vikan A/S gruppi, mis keskendub peamiselt kõrgete hügieeninõuetega keskkondades kasutatavate puhastustarvikute tootmisele. Üle sajandi arendus- ja tootmiskogemust on loonud ettevõtte, mille toodete kvaliteet on enam kui vaid välimus ja funktsionaalsus!
https://www.vikan.com/

Töö kirjeldus

Seoses struktuurimuudatustega luuakse uus ametikoht ANDMEHALDURILE, kelle tööks saab olema andmete sisestamine ja -haldamine ettevõtte Eesti, Taani ja Suurbritannia tütarfirmade andmebaasides.

Oma igapäevatöös kasutad erinevaid programme: Axaptas lood artikleid, haldad müügihindu ning koostad tooteretsepte. Dynamanis lood tooteartikleid ja tegeled olemasolevate andmete täiendamisega ning Perfionis haldad toodete infot kodulehel. Lisaks on Sinu ülesanne registreerida ja dokumenteerida tootemuudatusi ning edastada informatsioon osapooltele.

Ootused kandidaadile

  • Sa ei pelga kasutada erinevaid programme (Axapta, Excel);
  • Sulle meeldib töötada suurte andmemahtudega ning saad aru erinevatest andmebaasidest;
  • Sa oled loomult positiivne ning naudid töötamist meeskonnas;
  • lisaks eesti keelele valdad ka heal tasemel inglise keelt (kõnes ja kirjas).

Kandideerimisel tuleb kasuks varasem töökogemus Axaptaga ning andmete töötlemise oskus.

Ettevõte pakub

Vikan Estonia AS on töötajasõbralik ettevõte, kus tõepoolest eksisteerivad tasuta lõunad. Motivatsioonipaketti kuulub veel 6 lisapuhkuse päeva aastas, kollektiivpuhkused suvel ja talvel ning tervise edendamise toetus. Lisaks korraldab ettevõte põnevaid ühisüritusi ja välisreise. Enne tööleasumist viiakse läbi põhjalik väljaõpe nii Eestis kohapeal, kui ka Taani emafirmas.

 

Tundub põnev?

Siis ootame Sind kandideerima läbi CVKeskus.ee portaali, lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CVKeskus.ee värbamiskonsultant Gerli Uuspõld.