2023-08-23 14:48:55

Aednik - haljastustööline

CVKeskus.ee klient
Alates 1300 €/kuus Bruto
Pärnamäe Kalmistu OÜ pakub personaalseid lahendusi lahkunud lähedase väärikaks mälestamiseks. Olgu selleks viimse puhkepaiga renoveerimine, loomine või hooldamine. Oleme pereettevõte ning teeme oma tööd hoole ja armastusega juba ligi 30 aastat.

Töö kirjeldus

Võtame tööle hoolsa ja kohusetundliku aednik - haljastustöölise.

Peamised tööülesanded on kalmistul hooldus- ja korrastustööd (haudade ja haljasalade rohimine, riisumine, kastmine, pinnase ettevalmistustööd, istutamine, heki lõikamine jms), hauakivide puhastamine, kirjade värskendamine jms. Lisaks uutele hauakividele kirjade valmistamine (pakume liivapritsi kasutamise väljaõpet).

Samuti mitmesugused aia-, haljastus-, abi- ja koristustööd nii sise- kui välistingimustes.

Ootused kandidaadile

Sobid sellele töökohale, kui Sul on valmisolek iseseisvaks füüsiliseks tööks värskes õhus, olenemata ilmastikutingimustest. Pead lugu loodusest, aiandusest, puhtusest ja korrast. Tööülesannete täitmisel on vajalikud ka B-kategooria juhiload.

Ootame Sind kandideerima, kui sul on ladus eesti keele oskus, oled hea planeerija, proaktiivne ja austad kokkuleppeid ning enda ümbruskonda. Positiivne ellusuhtumine ning uute töövõtete õppimine on suureks eelduseks edukaks töösuhteks.

Ettevõte pakub

Pakume täielikku väljaõpet, mitmesugust tööd rahulikus looduskeskkonnas ja toredat väikest kollektiivi. Sul on hea võimalus töötada värskes õhus ja saada täielik väljaõpe ning ettevalmistus kogenud kolleegide kõrvalt. Töövahendid on meie poolt.

Töö on hooajaline, aprillist oktoobrini. Tööle asumise aeg aprillist!