
Antud töökoha peamised tööülesanded:
Toidu serveerimine vastavalt tellimustele; toidu valmistamine peakoka poolt koostatud retseptide alusel; köögi igapäevane korrashoid.
Toitlustustusalane haridus
Eelnev töökogemus a la carte kokana vähemalt 2 aastat
Hea pingetaluvus
Eesti keele oskus heal tasemel
Huvi toidu valmistamise vastu
Konkurentsivõimelist töötasu
Võimalust töötada Eesti esimeses Gastrobaaris
Meeldivat töökeskkonda
Väljaõpet kohapeal
Muu antud töökohaga seonduv informatsioon edastatakse töövestlusel.
Vanalinnas äsja avatud uus restoran/baar otsib professionaalseid kokkasid. Asume Pikal tänaval, Raekoja Platsi läheduses ja meie eesmärgiks on pakkuda nii eesti- kui välismaa klientidele maitsvat toitu suurepärase teeninduse, lõõgastava interjööri ja hea asukohaga restoranis.