2023-08-23 14:48:55

TURUNDUSE PROJEKTIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie nägemuses oled Sa kodude ja ärikinnisvara projektide planeerimisse kaasatud juba projekteerimise faasis. Sinu ülesandeks saab kogu turunduskontseptsiooni (sh eelarve) loomine ja protsessi koordineerimine algusest lõpuni.

Ootused kandidaadile

Me loodame, et Sa pakatad põnevatest ideedest, suudad näha tervikpilti ja oled suurepärane meeskonnamängija. Lisaks oled praktilise mõttelaadiga ning kui vaja, saad ka ise hakkama mõne lihtsama kujunduse loomisega. Eelnev kinnisvaravaldkonnas töötamise kogemus ei ole määrav, kuid Sul võiks selgelt olla huvi valdkonna ning sisekujundustrendide vastu.

Ettevõte pakub

Astlanda Ehitus pakub Sulle suurepärast võimalust areneda koos usaldusväärse ja jätkusuutliku ehitusettevõttega. Sinu ideed ning nägemus põnevate kinnisvaraprojektide turunduskontseptsiooni loomisel on väga oodatud ning mõnusaks sisseelamiseks on abiks ühtehoidev meeskond. Tegu on uue loodava ametikohaga. Ettevõttes ootab Sind sõbralik ja avatud töökeskkond. Loomulikult kuulub paketi hulka motiveeriv töötasu süsteem ning kõik muu töö tegemiseks vajalik.