2023-08-23 14:48:55

Kartograafia spetsialist

CVKeskus.ee klient
Alates 1475 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Sulle meeldib kartograafia valdkond, kuid põhiliselt selle tööga seotud andmete kogumine? Sulle meeldib näha, et neid andmeid ka reaalselt kasutatakse mitte ei jäeta lauasahtlisse paremaid aegu ootama? Meil on Sulle pakkumine!

Kandideeri kartograafia spetsialistiks (lapsehoolduspuhkusel oleva töötaja asendaja). Olles kartograafia spetsialist kuulub Sinu peamiste ülesannete hulka andmete kogumine ja andmebaaside uuendamine. Kogutud andmetest toodetakse topograafilised kaardid, mida Kaitsevägi kasutab väljaõppes ja teistes igapäeva tegevustes. Tarkvarana on kasutusel ESRI.

Ootused kandidaadile

Kui selline töö Sulle meeldiks ja tahaksid meil töötada ning Sul on alljärgneva loetelu punktid täidetud, siis saada meile oma kandidatuur kartograafia spetsialisti ametikohale:

• omad häid teadmisi geoandmebaasidest ning kaartide koostamisest,
• arvestades temaatikat ei valmista inglise keel Sulle probleeme (omad vähemalt B2 taset),
• infotehnoloogia valdkonnas toimuvad arengud ei valmist peavalu vaid pigem tekitavad uudishimu ning sellest tulenevalt ei ole probleem vajalike ülesannetega arvutis hakkama saada,
• eesti keeles väljendad end osavalt ja soravalt,
• sind ei hirmuta tööle kandideerimisel Kaitseväe poolt teostatav taustakontroll, milleks kulub umbes üks (1) kuu,
• oled sobiv riigisaladusele juurdepääsuloa saamiseks, mida saad hinnata lugedes riigisaladuse ja salastatud välisteabe seadust,
• kui Sa enda hinnangul oled sobiv riigisaladuse loa saamiseks, siis Sa oled loomulikult ka korrektne, täpne ja kohusetundlik. Lisaks toetavad Sinu kandidatuuri kui oled otsustus- ja vastutusvõimeline ning orienteeritud meeskonnatööle.

Ettevõte pakub

Lõpetuseks veel, mida lisaks huvitavale tööle pakume:

Ise peame kõige olulisemaks boonuseks töötajate oskuste ja teadmiste pidevat arendamise soosimist läbi erinevate väljaõpete ning kursuste. Kõrgelt hinnatud on sõbralik ja rõõmsameelne kollektiiv ning head sportimisvõimalused.

Sobiva kandidaadiga sõlmitakse tähtajaline leping.

Tööle asumise aeg märts 2019.

Kandideerimiseks saada oma CV koos motivatsioonikirjaga.