2023-08-23 14:48:55

Vanemkokk (Sous Chef)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

• köögitöö korraldamine, töögraafikute koostamine
• retseptide ja kalkulatsioonide koostamine ja korrashoid
• toitude valmistamine vastavalt menüüle ja retseptidele
• uute köögitöötajate väljaõppe korraldamine
• köögikauba- ja kuluvahendite tellimine
• inventuuride tegemine
• toiduhügieeni nõuete täitmine
• peakoka lühiajaline asendamine

Ootused kandidaadile

• kokandusalane eriharidus
• eelnev töökogemus juhina (vahetuse vanem)
• eesti keele oskus kõnes ja kirjas
• positiivsus ja hea suhtlemisoskus
• iseseisev mõtlemis- ja tegutsemisoskus, otsustusjulgus
• inimeste juhtimise ning ülesannete delegeerimise oskus
• valmisolek vajadusel töötada ka õhtustel aegadel ja nädalavahetustel
• teenindusvalmidus, pingetaluvus ja hea meeskonnatöö oskus
• tahe ennast arendada ja uutes väljakutsetes proovile panna

Kasuks tuleb:
• kehtiva tervisetõendi olemasolu
• kehtiv tunnistus 6-tunnise hügieenikoolituse läbimise kohta
• varasem töökogemus hotelli restoranis
• vene või inglise keele oskus kõnes

Ettevõte pakub

• tööd professionaalses meeskonnas
• kaasaegseid töötingimusi
• püsivat ja vaheldusrikast tööd
• hotelliketisiseseid soodustusi

Lisainfo

Toitlustusosakond pakub klientidele lisaks hommiku-, lõuna- ja õhtusöökidele ka konverentside kohvipause, gruppide toitlustamist ja eraüritusi (sünnipäevad, pulmad, firmapeod). Seega vajame me oma meeskonda töökat inimest, kes oskaks lisaks kokakunsti valdamisele ka meeskonda ning vahendeid planeerida ja protsesse juhtida, mis tagaksid klientide rahulolu ja restorani hea maine. Meie meeskond on töökas ja sõbralik ning muutustele avatud. Kogu toitlustusosakonna põhiliseks eesmärgiks on parima toidukvaliteedi ja teeninduse pakkumine.