2023-08-23 14:48:55

LAO TÖÖ KORRALDAJA

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö peamine eesmärk on kvaliteetselt ja efektiivselt korraldada postisaadetiste eeltöötlust ja kandeks ettevalmistamist. Sa võtad klientidelt vastu materjalid, koostad vajaliku kandedokumentatsiooni, organiseerid laos sorteerijate tööd ning koostad vajalikud aruanded.

Ootused kandidaadile

Sind saab kirjeldada kui initsiatiivikat, hea planeerimise ja organiseerimise oskustega, kohusetundlikku,süsteemset inimest, kes on lahendustele orienteeritud ning võtab vastutuse oma otsuste eest. Kõrgharidus logistikas tuleb kasuks. Sul on eelnev kogemus inimeste juhendamisel ja oskus leida keerulistes olukordades kiirelt parimaid lahendusi. Oled väga hea arvutikasutaja (eriti Excel). Eeldame, et Sa valdad eesti keelt nii kõnes kui kirjas ning saad hakkama ka vene keeles suhtlemisega. Lisaks oled positiivse hoiakuga, hea suhtleja ning kõrge pingetaluvusega. Eelise annab väikese lao juhtimise töökogemus.

Ettevõte pakub

Töö juba ootab tegijat!
Omalt poolt pakume sulle korralikku arendamise ja "ehitamise" väljakutset. Huvitavat ja mitmekülgset tööd. Pühendunud ja uuendusmeelset kollektiivi ning konkurentsivõimelist töötasu. Võimalust otsustada, vastutada, saavutada ning areneda koos ettevõttega. Pakume vahvaid ühistegevusi ja ettevõtte siseseid soodustusi.