2023-08-23 14:48:55

Reklaamimüügi projektijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame oma meeskonnaga liituma reklaamimüügi projektijuhti, kes aitaks meie klientidel leida parima lahenduse, kuidas nende tooteid ja teenuseid Meediapildi ajakirjade kaudu sihtgrupini viia.
Projektijuht ei oota klientide kõnesid ja tellimusi kinnitavaid meile, vaid võtab klientidega ise aktiivselt ühendust ning on rahul siis, kui mõlemaid pooli rahuldav kokkulepe on saavutatud.

Ootused kandidaadile

Meie jaoks on oluline, et kandidaadil oleks varasem edukas töökogemus telefonimüügi alal ning talle selline töö meeldib.
Reklaamimüük eeldab turunduslikku kaasamõtlemist klientidega ning loomingulist lähenemist nende vajadustele, kuid samas ka täpsust, ajagraafikust ning eelarvetest kinnipidamist.
Klientidega suhtlus on põnev: vestluse käigus tuleks saada teada nende turunduseesmärgid, leida Meediapildi väljaannetes lahendus selle eesmärgi saavutamiseks ning müük edukalt lõpule viia. Töötamine kodukontorist eeldab veidi tugevamat enesedistsipliini ning head aja planeerimise oskust.

Ettevõte pakub

Mugavat võimalust kodukontorist telefoni ning arvuti kaudu teha müügitööd. Töötasu sõltub Sinu enda eelarvete täitmisest.