2023-08-23 14:48:55

Riskiinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma kindlustusosakonda riskiinseneri, kelle igapäevaseks tööks on osaleda aktiivselt nii kindlustusportfelli planeerimises ja juhtimises kui ka tootearenduses ning pakkuda igapäevast tuge müügikanalitele. Lisaks:

• hindad igapäevaselt jaekliendi (eraisikud ja väikeettevõtted) riske, leides alati parimad lahendused
• suhtled aktiivselt erinevate osakondade ja väliste koostööpartneritega
• osaled arendustegevustes (st testimistes)
• valmistad ette ja viid läbi sisekoolitusi
• osaled vajadusel nii kohalikes kui ka ERGO grupi rahvusvahelistes projektides

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui oled hea suhtleja, positiivse ellusuhtumisega, proaktiivne ja lahendustele orienteeritud. Tunned huvi kindlustusturul toimuva vastu, otsid alati parimaid lahendusi ja julged neid ka välja pakkuda. Oma töös oled kohusetundlik, täpne ja süsteemne. Oled hea meeskonnamängija ja uuendustele avatud. Eeldame, et omad kõrgharidust (soovitavalt tehnilist, juriidilist või majandusalast) ja suhtled vabalt inglise keeles.

Eristud teistest kandidaatidest kui oled tuttav kindlustus- ja/või finantsvaldkonnaga ja Sul on juba sarnane töökogemus mõnes kindlustus- või maaklerfirmas. Kasuks tuleb vene ja/ või saksa keele oskus.

Ettevõte pakub

ERGOs ootab Sind koostööle ja kliendikesksusele orienteeritud meeskond, toredad ühisüritused, ERGO poolsed soodustused ja kaasaegne kontor Tammsaare Ärikeskuses Tallinnas.

Lisainfo

Edukate kandidaatidega võtame ise ühendust.