2023-08-23 14:48:55

Konsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda konsultanti, kes tahaks kombineerida oma huvi majanduse ja organisatsioonide vastu võimalustega kohtuda inimestega nii klientide, kandidaatide kui koostööpartnerite näol. Pakume sulle võimalust olla osa rahvusvahelisest konsultatsiooniettevõttest, kus klientide tulemused on meie jaoks tähtsad ja samas tegeleda millegagi, mida me tunneme kõige paremini – inimestega. Töötajate värbamine ja valik, juhtide sihtotsing (Executive Search), talendijuhtimise meetodid (nt. coaching) ning organisatsioonide ja juhtimise arendamine on nii meie igapäevatöö osad. Aitame parandada klientide tulemusi õigete valikute ja ettevõtte kompetentside arendamise kaudu.

Ootused kandidaadile

Selles rollis saab edukas olla konsultant, kel on suur suhtevõrgustik ja kes julgeb müüa teenuseid ettevõtetele ja organisatsioonidele. Su varasem töökogemus võib olla nii strateegilisemat kui operatiivset laadi, küll oleksid eelistatud varasema abstraktsete teenuste müügiga tegelenud kandidaadid. Sul on akadeemiline lõpetatud kõrgharidus. Valdad hästi eesti ja inglise keelt nii suuliselt kui kirjalikult, sest töötada tuleb nii kohalike kui rahvusvaheliste klientidega. Oled tulemusele orienteeritud, uudishimulik ja suhtlemisaldis. Suudad töötada nii iseseisvalt kui teha meeskonnatööd, end motiveerida nii suure vabaduse keskkonnas kui ka vajadusel toime tulla suure töökoormusega. Suudad inspireerida teisi ja kohtuda uute inimeste ja olukordadega enesekindluse ja uudishimuga.

Ettevõte pakub

Pakume vabadust ja võimalust oma tööd ise planeerida, heade ja professionaalsete kolleegide seltskonda ning vajadusel ka tuge, väljatöötatud protsesse ja tugisüsteeme, paljusid kontakte ja rahvusvahelist suhtevõrgustikku. Oled oodatud ehitama oma kliendiplatvormi ja saavutama tulemusi meie sõbralikus ja loovas meeskonnas!

Lisainfo

Ootame vabas vormis avaldust märgusõna “Konsultant” all, CV-d ja palgasoovi hiljemalt 3. juuniks k.a. Täiendavatele küsimustele saate vastuse helistades Mercuri Urvali konsultandile Indrek Pajumaale telefonil 667 1520 või vaadates www.mercuriurval.com