2023-08-23 14:48:55

VÄRBAMISASSISTENT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa oled abiks meie otsingu- ja hindamiskonsultantidele projektide läbiviimisel. Su töö ei ole kunagi piiritletud rutiinsete, ühetaoliste ülesannetega. Sul avaneb võimalus puutuda kokku otsinguprojektide kogu elutsükliga alustades dokumendiloomest, otsingutegevuste ettevalmistusest, andmete kogumistest erinevatest online jm kanalitest ja lõpetades kokkuvõtete tegemise ja lõpparuannete koostamisega. Sa töötad kaasaegse CRM süsteemiga, kus kõik olulised andmekihid on hästi struktureeritud ja leitavad. Ajapikku on Sul võimalus võtta vastutust ning liikuda headhunteri rolli.

Ootused kandidaadile

Värbamisassistendina töötamine eeldab korrektsust, loovust, head suulist ja kirjalikku väljendusoskust, kriitilist mõtlemist ning tulemustele orienteeritust.



Jääd meile silma, kui oled ülikooliharidusega või omandamas kõrgharidust ja Su kaalutud keskmine hinne on üle 4. Soovitavalt on Sul klienditeeninduse kogemus. Töötame suures osas rahvusvaheliste klientidega, seetõttu on inglise keele valdamine vähemalt B2 tasemel väga oluline.



Sa hakkad tööle Arista Tallinna kontoris.

Ettevõte pakub

Oleme valmis pakkuma Sulle paindlikku töösuhet, st kas osalise- või täiskoormusega, vastavalt Sinu eelistusele. Sul avaneb võimalus õppida pika kogemusega konsultantidelt, kuidas viiakse läbi tipptasemel sihtotsingu projekte. Sinu kolleegidest saavad Sulle mentorid, kellel on keskmiselt üle 10 aastane sihtotsingute kogemus.





Teretulemast Aristasse!