2023-08-23 14:48:55

Müügiesindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Unistad suuremast palgast, lihtsamast tööst ja lõbusast seltskonnast ? Tahad teenida üle 2000 euro kuus ?
Sellel aastal teed sa oma unistuse teoks. Teeme selle sulle lihtsaks - Tule müü maailma kõige lihtsamini müüvat teenust.

Siin on su unistuste töökoht.

Ootused kandidaadile

Sul on eelnev müügitöö kogemus või suudad meid veenda, et see pole oluline. Oled hea jutuga ja ei karda esineda Pead kinni kokkulepetest ja tähtaegadest Müük algab sinu jaoks alles esimese EI-ga Meeldivad lühikesed tööpäevad ja pikk puhkus

Ettevõte pakub

Müügitööd internetivaldkonnas äriklientidega. Väga head ja nõutud teenust mida müüa. Pidev juurde- ja järelmüügi võimalus oma klientidele Väljaõpet ka siis kui sa pole enne internetiga kokku puutunud. Kõik mis sinu tööks vajalik Kollektiivpuhkus alati Juulis Lisapuhkus jõulude ajal. Põhipalk ja motivatsioonitasu PANE TÄHELE Hea müügiagent suudab müüa toodet, iseennast ja oma ettevõtet. Teab, miks on esmamulje nii tähtis ja tähtaegade nimel on suuteline nahast välja pugema et oma tulemus kokku saada. Loomulikult on iga hea pakkumise juures ka mingi aga. AGA Kui sa tulemust ei näita, lubadusi ei täida ja hakkama ei saa siis see koht pole sinule. Kahjuks saame tööle võtta ainult inimese kes suudab oma lubadused täide viia. Aga kui oled endas endiselt kindel ootame ilmselt just sind !!!