2023-08-23 14:48:55

CNC Painutuspingi operaator Soome

CVKeskus.ee klient
12 - 13 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Pakume tööd kogemustega painutuspingi operaatorile Soomes Somero linnas, mis asub u 120 km Helsinkist Rauma poole, Salo lähedal. Töö sisuks on metalli painutamine vastavalt joonistele Fanuc juhitava painutuspingiga.
Peab oskama lugeda jooniseid ja pinki programmeerida Fanuc programmiga. Ametlik leping Soome firmaga ja maksud makstakse Soome. Firma aitab asjaajamisel ja korteri leidmisel. Transport Soome ja tagasi oma kulul, korteri üür u 300-500 eur/kuus oma kulul.

Ootused kandidaadile

Kasuks tuleb tehniline haridus
Varasem painutuspingil töötamise kogemus vähemalt 2 aastat
Fanuc programmi valdamine
Jooniste ja mõõtude lugemise oskus
Hea inglise või soome keele oskus, soome keele oskus on eriti kasulik
Iseseisvus ja tahe tööd teha
Kehtivad tööohutuse ja tuletööde kaardid
Eesti või muu EU riigi kodakondsus

Ettevõte pakub

Ametlik tööleping Soome firmaga, maksud makstakse Soome
Palk - kandideerimisel palun esitage oma palgasoov
Firma üürib korteri ja maksab tagatised. Igakuist üüri tuleb ise maksta. 2 toalise korteri üür Soomes on umbes 300-500 eur/ kuus. Üür sisaldab kütet, elektrit, vett, mööblit, TV ja internetiühendust. Transport Eestist Soome ja tagasi on töötaja enda kulul. CV saatmisel palun kontrollige et teie telefoni number ja e-maili aadress on õiged ja kehtivad. CV palun saatke kas eesti, inglise või soome keeles.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume saata eesti, soome või inglisekeelne CV läbi CV keskuse. Enne CV saatmist palun veenduge, et teie kontaktandmed CV-s on toimivad, muidu ei ole võimalik teiega ühendust võtta.