2023-08-23 14:48:55

Tartu müügiesindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Soovid kasvatada kohvikultuuri Eestis? Baltikumis? Või ehk Ida-Euroopas? Siis pead liituma meie tiimiga! Otsime tugevat müügiesindajat Tartus, kes aitaks meil koos saavutada parimat tulemust. Ühine meie tiimiga ning loome koos suuri visioone.
OÜ KohviSemu on kohvi ja kohvimasinate müügiesindus Baltikumis, Poolas ja Soomes. Meil on kauplused Tallinnas, Tartus, Riias, Vilniuses, Kaunases, Klaipedas, Varssavis ja lisaks e-pood kõigis neis riikides. Spetsialiseeritud edasimüüjatena on meie valikus kõik tõelistele kohvisõpradele maitsva kohvi valmistamiseks vajaminev! Nähes kohvikultuuri kiiret kasvu, otsime esirindele uut meeskonnaliiget, kelle ülesandeks on nõustada kliente sobiva kohvimasina ja suurepärase kohvi valimisel oma koju, kontorisse või isegi kohvikusse..
Peamised ülesanded: -Kvaliteetne klienditeenindus telefoni, e-maili, e-poe ja sõbralik teenindus poes -Olemasolevate kliendisuhete hoidmine -Läbirääkimised uute klientidega -Pakkumiste koostamine -Kaupluse töö korraldamine -Kaubavaliku jälgimine e-poes ja reaalajas.

Ootused kandidaadile

-Klienditeenindusele ja müügile orienteeritud suhtumine.
-Oskus väljendada oma mõtteid ja ideid selgelt kõnes ja kirjas.
-Soov suurendada oma oskuste pagasit.
-Oskus püstitada isiklikke eesmärke ning kombineerida neid firma eesmärkidega
-Kirg kohvi ja/või tee vastu.

Ettevõte pakub

-Vägevat, ligi 40-liikmelist meeskonda neljas riigis.
-Tõsiseid ettevõtte kasvu eesmärke(mitte ainult Euroopas)
-Professionaalseid kogemusi ja teadmisi e-kaubanduses.
-Mõnusat ja hubast, kohvimasinatega täidetud kauplust.
-Konkurentsivõimelist palka