2023-08-23 14:48:55

DOKUMENDIHALDUSE PRAKTIKANT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ametikoha peamisteks ülesanneteks on dokumendihalduse ja asjaajamise korraldamine.  Peamised tegevused:·         ameti üldtelefonile vastamine ja kõnede suunamine, külaliste vastuvõtt·        dokumendiringluse korraldamine, sealhulgas dokumentide nõuetekohane koostamine ja vormistamine, saabunud ja väljaminevate dokumentide registreerimine elektroonilises dokumendihaldussüsteemis (Delta)

Ootused kandidaadile


Ootused praktikandile:·         dokumendihalduse ja/või sekretäri eriala 2. kursuse õpilane·         hea arvuti kasutamise oskus·         hea suhtlemis- ja eneseväljendusoskus·         kohusetundlikkus

Ettevõte pakub

Pakume võimalust täiendada teoreetilisi teadmisi praktiliste oskuste ja kogemustega, täita huvitavaid ja väljakutseid pakkuvaid tööülesandeid ning saada teadmisi lennundusest.

Lisainfo


Praktika täpsemad ülesanded ja juhendamise lepime kokku väljavalitud praktikandiga. Praktika aeg on vahemikus juuni-juuli 2016.a, misjärel on võimalus sõlmida tähtajaline tööleping 4-ks nädalaks puhkuse asendamise perioodiks.  
 
 Kandideerimiseks saada oma CV hiljemalt 30.04.2016 aadressil konkurss[at]ecaa.eeLisainfo personalijuht Marelle Pihlak´ult telefonil 610 3589.