2023-08-23 14:48:55

Personalijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Skeleton Technologies otsib oma meeskonda personalijuhti, kes väärtustab väljakutseid noore ja kiiresti areneva ettevõtte talendijuhtimise süsteemi ülesehitamisel. Tegemist on uue loodava ametikohaga.

Personalijuhi töö eesmärgiks on juhtida ettevõtte personalivaldkonda olles sellealane koostööpartner juhtkonnale. Personalijuht planeerib tööjõudu ja järelkasvu (sh praktikaprogrammid, koostöö ülikoolidega), töötab välja uute töötajate värbamise põhimõtted ja protsessi, toetab uute töötajate sisseelamist, loob motivatsiooni- ning arenguvestluste süsteemid ning selgitab välja töötajate koolitusvajadused, ühtlasi haldab personalidokumentatsiooni ja -andmebaasi ning vastutab töötervishoiu eest. Lisaks on ta esialgu abiks Saksamaa tegevjuhile personali planeerimisel.

Ootused kandidaadile

Ettevõte ootab oma meeskonnaga liituma kogenud professionaali, kellel on väga head teadmised kaasaegsetest HR kontseptsioonidest ning vastavast seadusandlusest. Oluline on kogemus personalivaldkonna juhtimisel ja sellealasel juhtkonna nõustamisel rahvusvahelises ettevõttes personalijuhina või tihe kokkupuude personali arendamise ja juhtimisega mõne muu üksuse juhina. Vajalik on koostöövõime, hea suhtlemisoskus ja organisatoorne võimekus. Töös läheb vaja väga head eesti ja inglise keele oskust, saksa keele oskus on suur eelis. Oodatud on töötaja, kes tahab teha oma tööd parimal moel, kes ei pelga pingelisi olukordi ega mugavustsoonist väljumist, kes leiab võimalusi nii tööprotsesside paremaks korraldamiseks kui ka enesearendamiseks.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub tõeliselt põnevat ja väljakutseid pakkuvat töökeskkonda, võimalust ise midagi luua ja otsustamise protsessides osaleda ning rahvusvahelist ja noort meeskonda.

CV koos motivatsioonikirjaga palume saata hiljemalt 08.12.2014