2023-08-23 14:48:55

KEEMIA- JA KESKKONNASPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

kes vastutab keemia ja keskkonna alase temaatika ning jätkusuutliku tootmise ning kemikaalide kasutamisega seotud valdkonna eest. Spetsialist toetab oma tegevusega projektijuhte, tootmisüksuste juhte ja R&D osakonda otsides võimalusi efektiivsuse kasvuks.
Keskkonnaspetsialisti ülesanneteks on m.h. keemia ja jätkusuutliku tootmise alaste andmete kogumine ja säilitamine andmebaasis, keemiaga seotud keskkonnariskide hindamise koordineerimine, läbiviimine ja mittevastavuste likvideerimise korraldamine, töötajate kaasamine ja teavitamine keskkonnateadlikkuse tõstmise kaudu (sisekoolitused jm teavitustegevus), enese keskkonnaregulatsioonide, materjalide ja uuendustega kursis hoidmine ning selle teabe jagamine.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt eeldatakse:
- keemiaalast kõrgharidust (vähemalt bakalaureuse kraad)
- huvi tootmisettevõtte keskkonnatemaatika vastu
- head inglise keele oskust
- iseseisvust ja algatusvõimet
- süsteemsust ja enesetäiendusvajadust
- orienteeritust saavutustele
- soovi ja oskust keskkonnateadlikkuse arendamiseks ettevõttes
- suhtlemis- ja teadmiste edastamise oskust

Kasuks tuleb keemia või keskkonna alane töökogemus era- või avalikus sektoris, vastava seadusandluse tundmine ja teadmised EU standarditest.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub huvitavaid väljakutseid ja mitmekesist tööd rahvusvahelises tootmisorganisatsioonis, täiendkoolitusi, turule vastavat töötasu ja muid soodustusi.

Lisainfo

Töökoht Rakveres või Tallinnas.