2023-08-23 14:48:55

AUTOMAATIKAINSENER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

kelle tööülesanneteks on jooksvate automaatikaprobleemide avastamine ja kõrvaldamine; automaatikasüsteemide ennetava hoolduse planeerimine; olemasolevate seadmete parendamine; uute automaatikaprojektide planeerimine ja elluviimine; automaatika varuosade valimine ja hankimine.

Tootmisüksus asub Tabasalus.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on tehnilise kesk-eri või kõrgharidusega, eelistatult tööstusautomaatika, mehhatroonika, elektroonika vms valdkonnast ning omab piisavalt kogemust täitmaks eelnimetatud tööülesandeid. Töö eeldab teadmisi seadmete korrashoiust, mehhaanikast, pneumaatikast, hüdraulikast, elektrotehnikast ja tööstusautomaatikast, samuti teadmisi kontrollerite, servokontrollerite ja inverterite tarkvarast. Kasuks tuleb C või B klassi elektriku pädevustunnistuse omamine ning oskus vormistada automaatikaprojekte spetsiifilises tarkvaras. Töö eeldab suutlikkust töötada inglisekeelse tehnilise dokumentatsiooniga.

Ettevõte pakub

Firma pakub arengu- ja eneseteostusvõimalusi kiiresti arenevas rahvusvahelises ettevõttes, motiveerivat töötasu ja koolitust.

Lisainfo

CV ja motivatsioonikirja võite saata ASAP konsultandile inga(a)arikoreserv.ee. Lisainfo telefonil 611 5069.