2023-08-23 14:48:55

Logistikajuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

MEIE JUURES ON SINU PEAMISTEKS TÖÖÜLESANNETEKS tarneahela juhtimine sh olemasolevate ja potentsiaalsete teenusepakkujatega läbirääkimiste pidamine, süsteemide ja protsesside väljatöötamine ning arendamine, analüüsimine ja jälgimine. Kaupade liikumise planeerimine, haldamine, juhtimine ja optimeerimine. Teenusepakkujate kvaliteedinõuete täitmise jälgimine. Logistika eelarve koostamine ja järgimine. Tarneprobleemide analüüsimine ja lahenduste leidmine

Ootused kandidaadile

OOTAME SIND kui Sul on majandus- või logistikaalane kõrgharidus või oled seda omandamas. Sul on varasem logistikaalane töökogemus ja teadmised tarneahela juhtimisest. Oled otsustus- ja vastutusvõimeline, heade koostööoskustega ning orienteeritud probleemide ennetamisele ning lahenduste leidmisele. Valdad inglise keelt väga heal tasemel kõnes ja kirjas, vene keelt räägid suhtlustasandil ning sul on väga hea arvutisokus (MS Office keskkonnas).

Ettevõte pakub

PAKUME SULLE karjääri- ja eneseteostuse võimalust ning praktilist hindamatut töökogemust Eesti suurettevõttes. Meie juures saad tööalase koolituse, igakülgse toetuse professionaalse meeskonna poolt sõbralikus tööõhkkonnas, kaasaegsed töövahendid ja –tingimused. Samuti laieneb Sulle Partnerkaardi lisasoodustus ning Spordiseltsiga liitumise võimalus.