2023-08-23 14:48:55

COUNTRY MANAGER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa vastutad koos Eesti müügiteami ja Soomes asuva peakontoriga müügi- ja turundusstrateegiaid luues, arendades ja juurutades meie äri eest Eestis – parimal võimalikul tasemel klienditeeninduse, müügitulemuste, efektiivsuse ja kasumlikkuse eest.

Vastutad ka finantside, üldjuhtimise ja personalitöö eest. Osaled aktiivselt Aurinkomatkat Oy Eesti turule suunatud toodete planeerimises ja arendamises. Juhid ja arendad Aurinko müügikanaleid, et oleksime ka edaspidi Eesti juhtiv reisikorraldaja.

Allud otseselt Aurinkomatkat Oy tegevjuhile (töökohaga Soomes).

Ootused kandidaadile

Eeldame, et Sa omad müügi- ja turunduskogemust, eelistatavalt teenustemüügi valdkonnas ja juhtival positsioonil. Samuti on Sul siiras huvi Balti ja Põhjamaade puhkusereisituru vastu (ja soovitavalt sellega seotud teatud töökogemus) ning hea arusaam internetipõhiste lahenduste kasutamisest teenustemüügi valdkonnas.

Töös edu saavutamiseks peaksid omama häid analüütilisi võimeid ning suutma mõista nii laiemat pilti kui ka keskenduda detailidele. Sa oled positiivne, innovaatiline, aktiivne ja avatud professionaal.

Sa oled hea meeskonnamängija, kes omab maatriksstruktuuriga organisatsioonis ja rahvusvahelises keskkonnas töötamise kogemust. Suudad ka iseseisvalt töötades järgida firma rahvusvaheliselt tunnustatud tegevuspõhimõtteid ning tead, kuidas teami motiveerida.

Sul on kõrgharidus (soovitavalt majandus- või juhtimisalane), valdad vabalt eesti ja inglise keelt ning oled kogenud MS Office kasutaja. Sa oled valmis tööreisideks. Vene keele oskus annab kandideerimisel eelise.

Ettevõte pakub

Pakume väljakutseid edukas kiiresti arenevas rahvusvahelises kontsernis, head kompensatsioonipaketti ning koolitust. Edaspidi on võimalik vastutusvaldkonda veelgi laiendada.

Lisainfo

Lisainformatsiooni saamiseks vaata www.aurinko.ee