2023-08-23 14:48:55

Nõrkvoolusüsteemide installatsioonitehnik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Seoses töömahu kasvuga otsime oma meeskonda nõrkvoolusüsteemide installatsioonitehnikut. Nõrkvoolusüsteemide installatsioonitehnik tegeleb erinevate koht- ja laivõrkude kaablite (vask-ja optilised kaablid) ning seadmete paigaldamise, häälestamisega ja paigaldatud võrkude halduse ja hooldusega.
Töö toimub objektidel, täistööajaga, esmaspäevast reedeni. Ettevalmistustööd toimuvad kontoris.

Ootused kandidaadile

Meie meeskonda tulijale on olulised omadused täpsus, korrektsus, tehniline taip, töötahe, algatusvõime, analüüsivõime, eneseväljendusoskus. Oluliseks peame häid isikuomadusi ning võimet kiiresti uusi oskusi omandada.

Nõutavad on:
• eelnev töökogemus samas valdkonnas ja/või erialane haridus või teadmised elektrotehnika ja elektri valdkonnast;
• sihikindlus, iseseisev probleemide lahendamine jooksva töö käigus ning lõppeesmärgile orienteeritus;
• kandideerija peab oskama kasutada elementaarseid ehituse tööriistu - SDS drell, tester jm nõrkvoolutöödeks vajalik, kasuks tuleb optilise ja vaskkaabli testrite tundmine, fiiberoptika keevitamise oskus;
• eesti keele oskus kõnes ja kirjas;
• vene ja inglise keele oskus tuleb kasuks;
• autojuhilubade olemasolu ning isikliku sõiduauto kasutamise võimalus tuleb kasuks;
• kasuks on ka üldehituslikud oskused (töös tuleb ette: andmesidekappide paigaldused, kaablite ja kaitsetorude-kõride kinnitamine seintele ning läbiviimine seintest, vahel on tarvis taastamistöid teha jne).

Ettevõte pakub

Pakume täiendavat väljaõpet töö käigus, sõbralikku ja teotahtelist meeskonda, kaasaegseid töövahendeid, tööd arenevas ettevõttes perspektiivikal alal.
Lisaks tööandja poolt mobiililimiit, sülearvuti ning ametiauto kasutamise võimalus. Palk vastavalt tulemustele, hea ja kvaliteetse töö eest
konkurentsivõimeline tasu.

Lisainfo

Nõrkvoolusüsteemide installatsioonitehnik asub tööle projektijuhi alluvusse. Tööle asumine võimalusel kohe.