2023-08-23 14:48:55

Värbamisprojektide assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Värbamisprojektide assistendina saab Sinu tööks sihtotsingu konsultantide abistamine värbamisprojektide teostamisel. Sa kaardistad telefoni ja interneti teel aktiivselt tööjõuturgu ja otsid ametiprofiilidele vastavaid kandidaate. Sa helistad potensiaalsetele kandidaatidele, et välja selgitada nende sobivus meie poolt otsitavatele ametikohtadele.
Lisaülesannetena broneerid müügijuhile kohtumisi ning tagad kontori esinduslikkuse.

Ootused kandidaadile

Me ootame oma meeskonda julget, särasilmset ja proaktiivset inimest. Palju tööd toimub telefoni teel, seega peab Sulle meeldima suhelda ning suhtlusmaneer peab olema väljapeetud ja viisakas. Meie meeskonnas töötavad koostöö- ja abivalmid ning tähtaegadest kinnipidavad inimesed, seega ootame neid omadusi ka Sinult. Kui Sinu töö on varem nõudnud palju telefonisuhtlust, siis see on suureks eeliseks. Oleme rahvusvaheline ettevõte ja teostame ka piiriüleseid värbamisprojekte, siis heal tasemel inglise keele oskus on eelduseks edukaks tööks.

Ettevõte pakub

Uuele kolleegile pakume väljaõpet, igakülgset tuge tööeesmärkide saavutamisel, lahedaid ühisüritusi nii Eestis kui koos meie väliskontoritega, mugavat kontorit Tallinna kesklinnas ning mõningast paindlikkust oma tööaja planeerimisel.