2023-08-23 14:48:55

MINIEKSKAVAATORIJUHI TÖÖKOHT

CVKeskus.ee klient

Job Description

TÖÖ SISUKS ON:
juhtida miniekskavaatorit (3,5 t), mis on môeldud metsakuivenduskraavide puhastamiseks ja mis liigub kraavi pôhja mööda. Masinas on 2 kangisüsteemi, tavaline kopamehanism ja 2 tugijalga. Kuna kraavist eemaldatava pinnase maht on väike, päevane töötulemus ulatub sadadesse meetritesse. Sahala môisa kraavidest (kokku umbes 100 km) on suur osa puhastatud, vaid môned kümned kilomeetrid on veel puhastamata. Sahala môisa kraavide puhastamise järel vôib puhastada kraave teistelegi metsaomanikele. 1960-1980 aastatel kaevatud kraavid vajavad puhastamist, tööd raskendab kraavide kallastele kasvanud puusto, mida omanikud ei raatsi maha vôtta. ülalmainitud masina tööks on vaja eemaldada vaid kraavi keskel kasvavad puud.

EELDAME:
iseseisvat tööd, ekskavaatorilaadse masina juhtimise kogemust, masina hooldus- ja remondioskust, head tähelepanuvôimet, tulemuslikkust, hoolsust, korralikkust, laitmatuid töövôtteid ja et ei kasutataks joovastavaid aineid.

Requirements

PAKUME:
iseseisvat tööd, meeldivat tuge tiimilt, kannustavat ja tööpanusest sôltuvat tunnipalkka ning alalist ja turvalist töökohta. Sahala môis on kaunis, turvaline ja hästi organiseeritud keskkond, kus on vôimalik kalastada, jahti pidada, looduses mitmekülgselt liikuda jne. Kaevetöödest saadav palk vôib olla lepingule toetuvalt osaliselt vôi kogu ulatuses tükitöö alusel makstav.

TÖÖAEG:
tööd tehakse tavaliselt normaalsel tööajal (erandeid arvesse vôtmata), ometigi nônda et môlemad töölepingu pooled on paindlikud tööde ja tööandja vajaduste suhtes. Tavaliselt töö lôpetatakse ühe jutiga, kuna tööga uuesti alustamine nôrgendab tootlikkust. Töötaja vôib omi asju ajada päeva ajal, kui töö ”ei pôle”. ületunnitööd kompenseeritakse vabade päevadega.

Company offers

ELAMINE:
Sahala môisal on välja üürida järgnevad majad 290, 76, 75, 37 m2 ja on ka vôimalik üürida odavam tuba Kattilavirra ühiselamust (seal on 16 tuba pluss suured ühised ruumid nagu elutuba, köök, majapidamisruum, tv-tuba, rannasaun, alumise korruse saunaruumid pluss kena männimaastikuline ôu järve kaldal). See ühiselamu asub Rautalampi keskusest 2 km kaugusel ja seal elab Sahala ettevôtete noor töötajaskond. Seegi maja on puhas, suitsu- ja narkootikumidevaba.

KESKKOND:
esimesed nädalad tehakse tööd Sahala môisas, mis on tegev, 1100-ha talu. Möisas on 45 hobust, 68 ha pôldu ja umbes 900 ha metsa. Môisas tegutseb meelelahutus-koolitus ettevôte Elämysten ja Ystävyyden Kartano (www.easydoing.com) ja ergonoomilisele istumise arendamisele keskendunud ettevôte Easydoing oy (www.salli.com). Môis paikneb kaunis looduses Äijävee rannal, 3 km Rautalammi keskusest, kus on ujula, palliplatsid, hea raamatukogu, kauplused, restoranid jne. Töötajaid on Sahala ettevôtete eri ametites ~26, kellest koha peal teevad tööd 18. EYK kliendigrupid tegutsevad môisa aladel ja kasutavad mitmeti môisa ruume ning teenuseid. Môisas on parke ja ôuemaid kokku ~2 ha, tenniseväljak, 2 ratsutamisväljakut ja ~30 km ratsutamisradasid.

MÔISA ELU- JA TÖÖSTIIL
Sahalas püüeldakse tulemuslikkusele, eesrindlikule organiseeritusele, avameelsusele-siirusele ja mônusale ühisvaimu loomisele. Tegevus on muul viisilgi vôimsalt arengu- ja uuendusmeelne.

Additional information

KONTAKTI VÔTMINE:
pererahvaks on agronoom Veli-Jussi Jalkanen ja füsioterapeut Marie Jalkanen. Veli-Jussi Jalkanen on kätte saadav kôige paremini www.salli.com ja telefonil +358400763700