2023-08-23 14:48:55

Müügiassistent

CVKeskus.ee klient
450 - 550 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Lühikokkuvõte: klientide nõustamine ja teenindamine + müügi- ja turundusüritustel ning nende ettevalmistamisel osalemine + töö alkomeetrite hoolduslaboris.
Müügiassitendi töö täpsem kirjeldus on Lisainfo lahtris nähtav.

Ootused kandidaadile

Töö on sobivaim noorele, aktiivsele, suhtluses julgele ja atraktiivsele inimesele, kes on orienteeritud tulemusele, on valmis vajadusel ka pikemateks tööpäevadeks ning osalemiseks ka firma müügi- ja turundusüritustel väljaspool bürood. Tööd sooviv inimene peab olema vaba oma aja planeerimisel, mille all mõistame vajadusel tööd ka väljaspool tavapärast tööaega 9.30-18 ning puhkepäevadel (seda ei tule ette tihti, kuid meie firmas valitseb põhimõte: töö peab saama tehtud igal juhul). Tööülesannete juurde kuulub ka unikaalne töö alkomeetrite hoolduslaboris, seetõttu tuleb kasuks ka tehniline taip.
Kandideerija peab saatma oma CV koos pildi ning palgasooviga aadressile personal [at] rovico.ee või läbi käesoleva süsteemi.
Tehnilise eripära tõttu ei sobi see töökoht suitsetajale. (Suitsetamine on välistatud ja täielikult keelatud 60 minutit enne tööpäeva algust ja kogu tööpäeva kestel).

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub omalt poolt Eestis ja ka mujal maailmas unikaalset tööd väga kaasaegses töökeskkonnas. Firma töö ja juhtimine on üles ehitatud pidades silmas eeskätt USA juhtimis- ja töökultuuri, vastandudes suuresti Skandinaavias.
Oleme tulemuslikkusele orienteeritud organisatsioon, kes hindab inimestes korrektsust ja kiirust tööülesannete täitmisel.
Olles seisukohal, et äriettevõtte kõige tähtsam ülesanne on kasumi teenimine, väärtustame neid töötajaid, kes sama seisukohta jagavad ja sellesse panustavad.

Tööle saamisel hindame peamiselt subjektiivset sobivust töökaaslastega, mis selgub vestluse käigus. Püüame vältida olukorda, kus oskuste järgi tööle võetud isik tuleb vallandada iseloomu pärast. :)

Lisainfo

Tööülesannete loetelu:
(a) tellimuste vormistamine ja töötlemine
(b) kaupade komplekteerimine ning kaubatellimuste vormistamine tarnijatele ja teistele koostööpartneritele
(c) Väliüritustel ja turundusüritustel osalemine, nende korraldamisele kaasa-aitamineklientide nõustamine ja teenindamine
(d) klientidega suhtlemine ning vajadusel müügitegevuse läbiviimine klientide juures
(e) müügidokumentatsiooni väljastamine, kaardi- ja sularahamaksete vastuvõtmine
(f) kauba vastuvõtmine ja lattu paigutamine
(g) toodete müügiettevalmistus, kauba pakkimine ja väljastamine
(h) kauba eksponeerimine müügiesinduses
(i) Tööandja huvide esindamine ja hea maine hoidmine
(j) korra ja puhtuse tagamine töökeskkonnas (töökoht, näidisteriiulid, ladu)
(k) inventuuri teostamine
(l) firma tegevusega seotud asjaajamine juhatuse korraldusel
(m) ametialase kirjavahetuse pidamine, vajadusel probleemide lahendamine
(n) sekretäritöö
(o) juhatuse liikme asendamine eraldi antavate volituste piirides
(p) Alkomeetrite hoolduslabori töö korraldamine, alkomeetrite kalibreerimine, finaliseerimine ja pakendamine
(q) müügipakkumiste koostamine
(r) osalemine turunduskampaaniate läbiviimisel ja analüüsil
(s) müügialane arendustöö
(t) Uute töötajate väljaõpetamine

NB! Töö on suuremalt osalt iseseisev. Normaaltööaeg on 9.30-18.00, kuid ei ole välistatud ka olukorrad, kus vajatakse suuremat panustamist.