2023-08-23 14:48:55

KLIENDITOE VANEMSPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Circle K Eesti AS ootab oma meeskonnaga liituma
KLIENDITOE VANEMSPETSIALISTI,
kelle peamiseks rolliks on kõnede kvaliteedi kontroll, tagasiside raportite analüüs ning seoste leidmine, töötajate koolitamine ja juhendamine, juhendite koostamine, pisiprojektide juhtimine koostöös kontserni kolleegidega Euroopast.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on varasem kõnekeskuses töötamise kogemus, oskad eesti keelt väga heal tasemel ning vene ja inglise keelt suhtlustasemel ning omad häid teadmisi Excelist. Sinus leidub sihikindlust, abivalmidust ja empaatiavõimet.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub huvitavat tööd, toetavat meeskonda, hubast ja rahulikku töökeskkonda, lisaks konkurentsivõimelisele töötasule ka erinevaid hüvesid ja soodustusi ning võimalus nautida tasuta Eesti ühte parimat kohvi!

Circle K Eesti kontor asub aadressil Tammsaare tee 47, Tallinn
Tööaeg E-R 8.00-17.00.

Kui tunned, et Sinust võiks saada Circle K Eesti klienditoe vanemspetsialist, siis anna meile endast märku kuulutuse juurde lisatud lingi kaudu hiljemalt 27.01.2019.

Lisainfo: Manpower, tel 630 6565.

Manpoweri kliendiks on Circle K Eesti AS, kes kuulub ühte maailma suurimasse Kanada päritolu jaekaubanduskontserni Alimentation Couche-Tard. Circle K ambitsiooniks on saada maailmas eelistatuimaks ostukohaks mugavuspoodide ja mootorikütuste valdkonnas.