- igapäevaste värskete ettevalmistuste tegemine ja töö a la carte restorani menüü alusel
- cateringi ettevalmistused ja toitude ning suupistete valmistamine vastavalt tellimustele
- peakoka igakülgne abistamine
Ootused kandidaadile
- eelkõige armastus ja huvi kaasaegse kokakunsti vastu
- erialane väljaõpe või haridus
- eelnev töökogemus restoranis
- oskus täpselt järgida retseptuure ja toitude valmistamise tehnoloogiaid
- kaasaegse toidukultuuri ja värskete toidutrendide tundmine
- hea pingetaluvus, oskus töötada meeskonnas
- arenemisvõimelisus
- ausus, täpsus ja kohusetundlikkus
- puhtusest ja hügieeninormidest kinnipidamine nii köögis kui ka enda töös
Ettevõte pakub
- huvitavat tööd
- häid töötingimusi
- toredat ja üksteisest hoolivat kollektiivi
- motiveerivat palka
- stabiilset ja püsivat tööd
- karjäärivõimalust
- võimalust töötada täistööajaga
Lisainfo
Iga sobiva kandidaadiga toimub kõigepealt vestlus ja sobivuse korral proovipäev
Вопрос - ответ
Задать вопрос
Введите, пожалуйста, свой вопрос. Ваш вопрос появится около вакансии как только работодатель ответит на него. Посетители портала не увидят Ваш адрес эл. почты. NB! Вы имеете дело с общественным форумом. Вопросы и ответы видны всем пользователям портала.
Отправить другу
CVKeskus.ee добавит ссылку на выбранное объявление о работе в низу письма.
Поля, отмеченные звездочкой, обязательны для заполнения.