2023-08-23 14:48:55

VÕTMEKLIENTIDE MÜÜGIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Võtmeklientide müügijuht töötab peamiselt ehitus- ja veevarustusettevõtete ning tööstusklientide suunal. Müügiesindaja loob uusi kliendikontakte, külastab kliente ja kaardistab nende vajadusi, suhtleb klientide esindajatega mitmel tasandil ja koostöös KSB rahvusvahelise organisatsiooniga valib ja pakub klientidele sobivamaid tootelahendusi.

Ootused kandidaadile

Edukas kandidaat on heade müügioskustega ja tehnikahuviga, keda motiveerivad usalduslike kliendisuhete loomine ja hoidmine ning kellel on tulemuslik ärikliendi müügi kogemus. Vajalikud on tehniline või majandusalane haridus, hea eesti ja inglise keele oskus, aktiivsus ja usaldusväärsus. Lisaväärtust annavad elektri- või automaatika-alased teadmised, suuline vene keele oskus, samuti varasem müügialane kokkupuude vee- või ehitusettevõtetega.

Ettevõte pakub

Pakume stabiilset töökohta kaasaegses, edukas rahvusvahelises ettevõttes, head sissetulekut ja ametiautot, paljusid kontakte, koolitusi ja kolleegide toetust sisseelamisel.

Lisainfo

Palume saata oma ingliskeelne CV ja sooviavaldus hiljemalt 7. veebruariks k.a. Täiendavate küsimuste korral helistage Mercuri Urvali telefonil 667 1520 või vaadake www.ksb.com