2023-08-23 14:48:55

Võtmeklientide müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on aktiivne ja tulemuslik müügitegevus, olemasoleva kliendisuhte hoidmine ja edasi arendamine ning uute ärivõimaluste realiseerimine. Sinu ülesandeks on pidevalt jälgida ja analüüsida turul toimuvat ning uutele võimalustele kiirelt reageerida. Võtmekliendi müügijuhi töö eeldab tihedat koostööd müügikonsultantide, logistika ja turunduse tiimidega.

Ootused kandidaadile

Oled oodatud kandideerima kui omad kõrgharidust ning vähemalt 3-aastast müügi- ja turundustöö kogemust. Oluline on, et Sa oled tulemustele orienteeritud, ärilise mõtlemisega, kreatiivne, järjekindel ja otsustusvõimeline meeskonnaliige ning naudid müügitööd. Sind iseloomustab suurepärane suhtlemis-, esinemis- ja läbirääkimisoskus, avatus ja usaldusväärsus. Eeldame Sinult ladusat eesti, vene ja inglise keele oskust. Meie meeskonda sobivad pühendunud, rõõmsameelsed, tegusad meeskonnaliikmed, kes oskavad planeerida ja analüüsida oma tööd ning on valmis aktiivselt panustama meeskonnatöösse.

Ettevõte pakub

Meie pakume Sulle vabadust oma tööd ise planeerida, ambitsioonikat väljakutset ning eneseteostusvõimalusi pikaajaliste kogemustega mainekas ettevõttes, professionaalset ja rõõmsameelset meeskonda, oma töö tulemuslikkusest sõltuvat kompensatsioonipaketti.