2023-08-23 14:48:55

VITAMIINIDE KIIRTESTIJA Tallinnas

CVKeskus.ee klient
850 - 1500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime oma terviseärisse ettevõtlikke inimesi, kellel on soov iseseisva tööga kasumlikult teenida tervise vitamiinide kiirtestide tegemise ja testide mõõtmistulemuste tutvustamisega personaalse heaolu eesmärkidel. Tööasukohtadeks on erinevad pop-up  letid ärikeskustes,-üritustel, laatadel ja messidel. Kiirtestija töövahendid on digitaalsed.

Suhtlemisele avatud ja ettevõtliku elulaadiga isikule on töö ja selle tulemuste saavutamine lihtne.

Ootused kandidaadile

Kandideeri kindlasti, kui Sinus on tahtmine teenida, soov arendada ja lihvida oma ettevõtlikust, pealehakkamine ja julgus aktiivseks kliendisuhtluseks, oskus koostööks meeskonnas ja samas olla iseseisev oma vastutusalas. Omad energiat ja tahet mõjutada tarbimistavasid ning omad kõrgendatud huvi tõsta iseenda ja ümbritseva kogukonna terveiseteadlikkust. Tööiseloom ei sea kandidaadile ealisi piiranguid. Kandideerida võivad nii üliõpilased kui eakad.

Kandideerijalt eeldame B-klassi juhilubade olemasolu.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub: väljakutseid täis töökogemust koos teenimisvõimalusega; ISESEISVAT tööd ja head teenistust PAINDLIKU tööajaga; Vitamiinide ja teiste tervisetoodete müügi- ja turunduse koolitust; Ettevõtlikkust ja ettevõtluse koolitust; Mitmekülgset tööd ja teenistust; Tulemuste korral boonused, karjääri ja arenguvõimalused.