2023-08-23 14:48:55

Veokorraldaja Soome suunale

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Veokorraldajana vastutad Sa saadetiste liikumise ja veoringide optimeerimise eest. Sinu ülesandeks on saadetiste, dokumentide ja teabe sujuv ning tõhus edastamine veoprotsessi kõigi osapoolte vahel, veokulude arvestamine, optimaalse marsruudi leidmine ja andmete kajastamine infosüsteemis.

Ootused kandidaadile

Oled oma töös edukas, kui omad info analüüsimise ja prioritiseerimise oskust, oled hea ajaplaneerija, suurepärane läbirääkija ning näed võimalusi seal, kus teised näevad takistusi. Sind iseloomustab lahendustele ja tulemustele suunatud mõtteviis ning oskus tegeleda mitme asjaga korraga.
Kandideerimisel annab eelise valdkonnapõhine töökogemus. Lisaks eesti keelele nõuab ametikoht suhtlustasandil inglise ja vene keele valdamist.

Ettevõte pakub

Meie juurest leiad eest hea töökeskkonna ühtse meeskonnaga, kus toetame teineteist saavutamaks parimaid võimalikke tulemusi. Saad mitmekülgse töökogemuse rahvusvahelisest ettevõttest ning eneseteostuse võimaluse arengule suunatud ettevõttes. Toetame Sinu soovi areneda ja jõuda kaugemale!

Oleme valmis sõlmima töölepingu kohe, kui leiame õige kandidaadi, ära jäta oma sooviavalduse saatmist viimasele minutile ja kandideeri kohe!