2023-08-23 14:48:55

Veebitoimetaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kui soovid töötada koos parimatega, panna end proovile ja areneda professionaalina, siis tea, et TV3 online meedia osakond otsib väga hea eneseväljendusoskusega VEEBITOIMETAJAT!

Veebitoimetajana on Sinu peamiseks väljakutseks saadete „Seitsmesed Uudised“ ja „Seitsmesed: Duubel“ sisu toimetamine uudised.ee lehele ja TVPlay keskkonda. Annad oma panuse teemade ja prioriteetide valikul, lood kaasahaaravaid ja ladusaid tekste nii eesti kui inglise keeles ning vajadusel kujundad ja töötled algtasemel foto- ja videofaile.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on meediaalane kõrgharidus või eelnev töökogemus veebitoimetajana. Töö eeldab laia silmaringi ja orienteerumisvõimet sotsiaalmeedias. Vajalik on tehniline taip, täpsus, initsiatiivikus ja loomingulisus, samuti oskus luua kaasahaaravaid ja ladusaid tekste nii eesti kui inglise keeles. Töö on graafiku alusel, sealhulgas vahel ka nädalavahetustel.

Kasuks tulevad Facebook Ads Manager ning Adobe Premier ja Adobe Photosop tarkvarade tundmine. Vajadusel koolitame Sind!

Ettevõte pakub

Uuele kolleegile pakume arendavat töökogemust rahvusvahelises meediakontsernis, kus väärtustatakse igaühe panust ja hinnatakse häid suhteid. Sul on võimalus saada osa meediamaja melust, ägedatest ühisüritustest ja ettevõtte hüvedest nagu paindlik töökorraldus, sporditoetus, enesearengustipendium, massaažipäevad jms.

Kui Sind huvitab meedia- ja meelelahutusmaailm, siis on see pakkumine just Sulle!

Ootame Sinu CV-d ja motivatsioonikirja koos palgaootusega hiljemalt 01. detsembriks. Lisainfo e-maili teel.