2023-08-23 14:48:55

Vee- ja kanalisatsioonisüsteemide insener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vee- ja kanalisatsioonisüsteemide insenerina on Sinu põhiülesandeks projekteerida hoone siseseid vee- ja kanalisatsioonilahendusi. Valmistad projekteerimismeeskonnale ette oma valdkonna lähteülesande ja kontrollid selle täitmist. Lisaks teed projekteerimiseks vajalikke koormusarvutusi, taotled tehnilisi tingimusi ning kooskõlastad projektid ametiasutuste ja tehnovõrkude valdajatega. Hoolitsed ka selle eest, et projektdokumentatsiooni vee ja kanalisatsiooni osa oleks Sinu poolt koostatud ja vormistatud vastavalt seadustele, määrustele ja standarditele. Kuluefektiivsuse ja kvaliteedi tõstmiseks on vajalik teha ka projektide analüüs.

Ootused kandidaadile

Oled meile hea kandidaat, kui
• Sul on erialane kõrgharidus ja omad varasemat töökogemust vee- ja kanalisatsioonisüsteemide projekteerimisel. Kasuks tuleb kortermajade projekteerimise kogemus;
• tunned ja oskad kasutada erialaseid projekteerimisprogramme. Kasuks tuleb BIM projekteerimise kogemus;
• orienteerud hästi seadusandluses, tead erialaseid norme ja standardeid;
• oled väga hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskusega, koostööle ning tulemustele orienteeritud;
• Sind iseloomustab iseseisvus, vastutusvõime, täpsus, kohusetundlikus;
• valdad lisaks heale eesti keelele ka inglise keelt nii kõnes kui kirjas.

Ettevõte pakub

Sul on võimalus töötada rahvusvahelises ettevõttes, rakendades uuemaid tehnoloogilisi lahendusi professionaalses projekteerimisüksuses ja muuta elamuarenduse valdkonda, töötades välja optimeeritud lahendusi ning luues funktsionaalseid kodusid ja kõrgemat elukvaliteeti paljudele inimestele. Kuuludes rahvusvahelisse tiimi ja olles osa meie mitmekesisest ja pühendunud meeskonnast, saad jagada kogemusi Bonava grupi kolleegidega üheksas riigis ja kujundada kiirelt kasvava ettevõtte tulevikku.