2023-08-23 14:48:55

Vastuvõtuadministraator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Art hotell Pallas otsib vastuvõtu administraatorit.

Administraatori töö on hotellis üks olulisemaid – administraator tervitab külalisi saabudes ning on igakülgselt abiks, et nende peatumine hotellis oleks igati meeldejääv. Öises vahetuses hoolitseb administraator selle eest, et hotellis oleks vaikne ja turvaline. Ühtlasi kontrollib meie programmis üle järgmise päeva saabujad  ning edastab info päevasele kolleegile.

Ootused kandidaadile

Kui oled hea suhtlemisoskusega, viisakas, korrektne ning suure naeratusega inimene, siis võib see töö Sulle sobida! Lisaks eeldame, et valdad lisaks eesti keelele ka väga head inglise keelt (nii kõnes kui kirjas). Peaksid omama ka head närvi, et pingelistes olukordades rahulikuks ja meeldivaks suhtlejaks jääda. Oluline on tunda ka meie kodulinna, et saaks külalisi juhatada nii muuseumitesse, loomaaeda kui restorani.

Ettevõte pakub

Sind ootab väike kuid sõbralik ja toetav hotellipere, palju toredaid külalisi, hea palk ja paindlik töögraafik. See töö on Sulle sobilik, kui omad kogemust teeninduses ja soovid oma tuleviku hotelli erialaga siduda.

Saada oma kandideerimissoov ja tule meile tööle!