2023-08-23 14:48:55

Vastuvõtu administraator (Hestia Hotel Laulasmaa Spa)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Töö hotellis, annab Sulle karjäärivõimalusi kogu eluks. Sa oled hotelli külaliste esmane kontakt, mis kujundab hotelli mulje, Sa oled hotelli süda ja keskpunkt, kuhu koondub hotelli info ning mida tuleb koordineerida erinevate osakondade vahel. Sa kohtad oma tööpäeva jooksul väga paljude uute inimestega erinevatest riikidest, mis annab Sulle võimaluse suhelda erinevates keeltes. Kui soovid töötada valdkonnas, mis on vastutusrikas ja väljakutseid pakkuv ning mida saab parktiseerida igas riigis, siis ootame kandideerima just Sind.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sa oled naerusuine, positiivse ellusuhtumisega ja suhtled eesti keeles (kasuks tuleb vene, inglise või soome keele oskus). Oled täpne, aus, lojaalne, paindlik ning valmis töötama meeskonnas. Oled valmis töötama lisaks päevasele ajale ka õhtustel ja öötundidel.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume tööd toetavas ja sõbralikus kollektiivis, kaasaegseid töötingimusi ja töövahendeid, ööbimisvõimalusi tööpäevadel, vee- ja saunakeskuse kasutamise võimalust ning palju teisi oma töötaja soodustusi.