2023-08-23 14:48:55

Varuosade tarne projektijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa haldad ja leiad uusi varuosade tarnijaid, planeerid ja juhid varuosade ja parandatavate toodete laojääki. Kogud varuosade kvaliteediandmeid ning annad tarnijatele tagasisidet. Pead arvestust arvutite varuosade hindade ja tarnijate üle. Planeerid tootmise varuosade ja teiste komponentide ostuvajadust, valmistad ette ja viid läbi ostutoimingud. Koos osakonna teiste juhtidega analüüsid osakonna tööd ja protsesse, et planeerida ning parendada paranduse ja hoolduse ning komplekteerimise osakondade tööd ja sellega seonduvaid protsesse võimalikult suure lisandväärtuse loomiseks. Sealhulgas otsustad, millistele toodetele ja mis mahus teostatakse parandus, hooldus või komplekteerimise töid. Osaled tehnoloogiate arendusprojektides, analüüsid erinevaid tehnoloogiaid ning hangid seadmeid.

Ootused kandidaadile

Otsime ettevõtlikku tegutsejat, keda iseloomustab julgus, initsiatiivikus ning innovaatiline mõttemaailm. Oled loogilise ja süsteemse mõtlemisega ning Sul on soov võtta vastutus oluliste projektide läbiviimise eest. Sul on väga hea planeerimis- ja analüüsivõime. Valdad heal tasemel inglise keelt nii kõnes kui kirjas.

Ettevõte pakub

Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Meil saad võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades.Ootame sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.