2023-08-23 14:48:55

Värbamisteenuste kliendihaldur liitu CV Keskuse ägeda tiimiga

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa lood värbamisteenuste kliendibaasi. Sa kaardistad nende vajadused, pakud neile lahendusi ja nõustad neid personaliotsingutes. Kliendi nõustamise kaudu teed aktiivset müügikõnesid, käid kliendikohtumistel ja koostad pakkumisi.

Ootused kandidaadile

Otsime säravat isiksust, kes on omandanud parajalt müügikogemusi. Inimest, kellel on ambitsioonid müügimaailmas suuri tegusid korda saata ning kes naudib müügitööd. Kes on tugev konsultatiivses müügis, kuid ei karda teha ka telefonimüüki. Otsime inimest, kes suhtleb väga heal tasemel eesti keeles ja valdab heal tasemel inglise keelt.

Ettevõte pakub

CVKeskus.ee on Eesti populaarseim tööportaal, kus töötavad sõbralikud, rõõmsameelsed ja toetavad töökaaslased. CVKeskus.ee on valitud Eesti parimaks müügiorganisatsiooniks, kuna siin töötavad müügimaailma tippspetsialistid. Sulle pakutakse huvitavat ja mitmekülgset tööd, õppimis- ja eneseteostusvõimalusi, tulemusest sõltuvat töötasu. Köögis on alati midagi maiustamiseks, ükski tähtpäev ei jää tähistamata ja hommikul tulevad kõik rõõmuga tööle!

Lisainfo telefoni 521 3846 teel, värbamisosakonna juht Kristel Kleinot.