2023-08-23 14:48:55

Värbaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

KAS SULLE MEELDIB INIMESTEGA SUHELDA?
KAS SULLE MEELDIB KIIRE TEMPO JA ASJADE KOHE ÄRA TEGEMINE?

KUI JAH, SIIS TULE MEILE VÄRBAJAKS!

Miks on meil äge töötada: Sinu hallata oleksid DPD karjäärileht ning töökuulutused erinevates kanalites. Sa otsid maa alt ja maa pealt ja leiad meile need kõige õigemad, Teeme Ära! väärtusega töötajad. Sa oled peamine kontakt kõikidele kandidaatidele – värbamisprotsessi algusest kuni lõpuni. Sa esindad DPD’d kui tööandjat töö- ja karjäärimessidel, koolides, avatud uste päevadel jm värbamisüritustel.

Ootused kandidaadile

Sa saad selle tööga hästi hakkama, kui: Sul on inimeste värbamises juba kogemus olemas ning Sa valdad eesti, vene ja inglise keelt (kuna meie kandidaadid on erinevatest rahvustest). Sa oled kiire, jagad ennast efektiivselt mitme ülesande vahel ja oled inimeste suhtes väga avatud ja abivalmis. Ja mis kõige tähtsam: oled ka ise Teeme Ära! suhtumisega.

Ettevõte pakub

Tööandjana pöörame me väga suurt tähelepanu töö- ja eraelu tasakaalule, enamus meie soodustusi on kokku pandud seda silmas pidades. DPD huvides on pakkuda töötajatele töö juures piisavalt väljakutseid ja põnevaid ülesandeid. Seda aga selliselt, et ka pärast tööd oleks veel sära silmis ning jaksaks minna trenni või kinno või lastega mänguväljakule.