2023-08-23 14:48:55

Vanemõde-personalijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma tööperre

Vanemõde-personalijuhti,

kes kannaks endas väärtustena patsiendikesksust ja hoolivust. Olles osa meie töökast kollektiivist, pakume uusi väljakutseid nii administratiivpoolel kui ka õendusoskuste praktiseerimise võimalusi. Ootame Sinult ettevõtlikkust, uuendusmeelsust, võimekust algatada uusi ideid töökorralduse parandamiseks ja nende ellu viimist üksteisega arvestaval viisil.

Tööülesanded:

  • Õdede töögraafikute koostamine
  • Kogu personali puhkusegraafikute koostamine ja arvestamine
  • Koolitussüsteemi loomine ja jälgimine
  • Arendada välja ning üles ehitada arenguvestluste süsteem
  • Õendusjuhendite vajaduse hindamine, koostamise koordineerimine
  • Osakoormusega pereõe töö (telefonikonsultatsioonid, patsientide vastuvõtt, muud protseduurid)

 

See töö vajab inimest, kes on motiveeritud, enesekindel, täpne ja kes suudab saavutada seatud eesmärke. Uute süsteemide juurutamisel ja väliste ametasutustega suhtlemisel võib esineda vastuseisu, mistõttu on vajalik hea stressitaluvus ning püsivus. Isikuomadustelt vajab see ametipositsioon empaatiavõimet, enesekehtestamist, distsipliini, julgust, kujutlusvõimet, entusiasmi, inspireerivust, süsteemsust, täpsust, loogilisust. Enesestmõistetav on suurepärane suhtlemisoskus.

Ootused kandidaadile

Ootame kandidaadilt õendusharidust, vähemalt 3-aastast kogemust õena, arvutikäsitsemisoskust, korrektset eesti keele oskust nii kirjas kui kõnes. Kasuks tuleb varasem kogemus perearstikeskuses ja/või töötamine personalijuhina.

Ettevõte pakub

Saku Tervisekeskus pakub töötasu vastavalt tööülesannetele, sõbralikku töökeskkonda, mitmekülgseid tööülesandeid, ühiseid väljasõite, koolitusvõimalusi, kaasaegseid tööruume, vajalikku inventari.