Töö kirjeldus
Kokkadest ja köögitöölistest koosneva meeskonna juhtimine
Vastavalt kalkulatsioonidele ja retseptidele toidu valmistamine
Koostöös kvaliteedispetsialistiga tehnoloogiliste kaartide koostamine
Laost väljastatava kauba kvaliteedi ja koguste õigsuse kontrollimine
Vastavalt kalkulatsioonidele ja retseptidele toidu valmistamine
Koostöös kvaliteedispetsialistiga tehnoloogiliste kaartide koostamine
Laost väljastatava kauba kvaliteedi ja koguste õigsuse kontrollimine
Ootused kandidaadile
Sul on erialane kutseharidus ja varasem kokana töötamise kogemus
Oled korrektne, kohusetundlik ja usaldusväärne
Oled kiire kohaneja ja tuled hästi toime ka pingelistes olukordades
Oled kursis toitlustusvaldkonda reguleerivate eeskirjade ja nõuetega
Oskad viisakalt suhelda ja efektiivselt kasutada tööaega
Oled korrektne, kohusetundlik ja usaldusväärne
Oled kiire kohaneja ja tuled hästi toime ka pingelistes olukordades
Oled kursis toitlustusvaldkonda reguleerivate eeskirjade ja nõuetega
Oskad viisakalt suhelda ja efektiivselt kasutada tööaega
Ettevõte pakub
Tähendusrikast tööd ja vastutusrikast rolli uuenevas Viljandi haiglas
Sõbralikku ja toetavat meeskonda
Koolitus- ja arenguvõimalusi
Tasuta vaktsineerimist
Vahetustega tööd graafiku alusel, kell 05.00-17.00
Sõbralikku ja toetavat meeskonda
Koolitus- ja arenguvõimalusi
Tasuta vaktsineerimist
Vahetustega tööd graafiku alusel, kell 05.00-17.00