2023-08-23 14:48:55

Vanem-laborianalüütik

CVKeskus.ee klient
Alates 1800 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Vanem-laborianalüütik meie kõrgetasemelises, GMP standardi järgi sertifitseeritud laboris vastutab süstelahuste ja dermatoloogiliste toodete tootearenduse eest ideest lõpplahenduseni, seega sisaldab töö ka analüütiliste meetodite arendust ja analüüsimeetodite valideerimist.

Ta teostab arendustööks vajalikke katseid ja andmeanalüüse, koostab tulemuste põhjal raportid ning on võimeline tehtud tööd kriitiliselt hindama. Ta teeb oma kogemustel ja teadmistel põhinevaid ettepanekuid ning pakub lahendusi töö käigus tekkivatele väljakutsetele.

Vanem-laborianalüütik valmistab ette, viib läbi ja juhendab uuringuid esialgse ravimi formulatsiooniga, et uurida selle füüsikalis-keemilisi omadusi, keemilist ühilduvust, lagunemisradasid ja toote sihtprofiili.

Töö on reguleeritud keskkonnas (cGMP), järgides standardseid tööprotseduure ning kõiki täiendavaid ICH ja regulatoorseid nõudeid. Vanem-laborianalüütik kasutab oma igapäevatöös ravimi toimeaine (API) tarnija DMF-e (ravimite tootmiseeskirju), USA ja Euroopa farmakopöad, ICH ja FDA juhiseid ja teaduskirjandust. Ta peab oskama kasutada keemialabori instrumente, sh kromatograafe (HPLC, GC), tiitrimisseadmeid (Karl Fischer), UV/Vis spektromeetrit. Puuduvad oskused saab selgeks õppida kohapeal.

Ootused kandidaadile

Magistrikraad või vastav kvalifikatsioon keemia või farmaatsia valdkonnas.

Kogemus analüütiliste meetodite väljatöötamise, arenduse ja kohandamisega.

Kogemus HPLC, UPLC ja GC-MS instrumentidega.

Kogemus steriilsete süstitavate ja/või dermatoloogiliste toodete arendamisel.

Võime töötada reguleeritud keskkonnas (hea käekiri, hea organiseerimis- ja dokumenteerimisoskus, võime järgida rangeid reegleid ja määrusi).

Tugev probleemide lahendamise oskus.

Võime töötada mitme projektiga paralleelselt ja pidada kinni tähtaegadest.

Hästi arenenud suhtlemisoskus, s h võime läbi saada erinevate isiksustega, teha koostööd, oskus toetada teisi meeskonnaliikmeid ning järgida ettevõtte prioriteete.

Hea kirjalik ja suuline eesti ja inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Vanem-laborianalüütikut ootab:

Kaasaegne ja hästivarustatud labor

Sisseelamis- ja koolitusprogramm

28 päeva põhipuhkust + talvepuhkus jõulude ja uue aasta vahel

Vajadusel viis päeva 100% tasustatud tervisepuhkust

Meeskonnaüritused

Tervise / spordi hüvitis

Brutopalk alates 1800 EUR