2023-08-23 14:48:55

Välisvahendite osakonna nõunik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

-          tagada struktuurivahendite administratsiooni tööprotseduuride kooskõlastamine;-          riskide hindamise läbiviimine;-          administratsioonis läbiviidavate kontrollide plaani koostamise koordineerimine ja süsteemi toimivuse analüüsimine.

Ootused kandidaadile


-          magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon (eelistatult avaliku halduse, õiguse või majanduse valdkonnas);-          eelnev töökogemus struktuurifondide või muude välisvahenditega seotud valdkonnas vähemalt 5 aastat ning protsesside/ töörühmade juhtimise kogemus vähemalt 2 aastat;-          üldised teadmised struktuuritoetustest ja rakendamise korraldusest;-          kohusetunne, otsustus- ja vastutusvõime (sh suutlikkus võtta iseseisvalt vastu otsuseid,  näha ette otsuste tagajärgi ja vastutada nende eest);-          hea suhtlemisoskus ning valmidus meeskonnatööks;-          hea analüüsivõime;-          hea ajaplaneerimise oskus;-          hea pingetaluvus ja võimekus tulla toime keerulistes olukordades;-          väga hea eneseväljendamise oskus nii kõnes kui kirjas, eesti keele oskus kõrgtasemel (C1) ja inglise keele oskus kesktasemel (B2);-          väga hea MS Office kasutamise oskus.

Ettevõte pakub

-          vastutusrikast, mitmekesist ning arendavat tööd;-          sõbralikku ja toetavat meeskonda;-          tegemist on lapsehoolduspuhkusel oleva töötaja asenduskohaga.

Lisainfo


Motivatsioonikiri koos palgasooviga ja CV palume saata Rahandusministeeriumi personaliosakonna e-posti aadressile cv[at]fin.ee 24. oktoobriks 2014.a (kandideerimise tähtaega pikendatud)