2023-08-23 14:48:55

Välisturgude müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa aitad kaasa jätkusuutlikuma maailma loomisele läbi Ruukki energiatõhusate ning kestvate seina- ja katuselahenduste pakkumise meie klientidele Euroopa riikides. Sa osaled erinevate riikide ehitusprojektide kavandamisel, räägid kaasa väljapaistvate fassaadilahenduste loomisel, aitad kujundada tuhandete inimeste töö- ja elukeskkonda ning seeläbi aitad säästa meie klientide hoonete kasutuskuludelt. Lood, hoiad ja arendad edukalt nii uusi kui olemasolevaid kliendisuhteid, alates kliendikülastustest ja konsultatsioonidest kuni edukate lepingusuheteni ning professionaalse tehnilise toeni, teed tihedat koostööd kolleegidega Ruukki tugiüksustest.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind oma tiimiga liituma, kui Sul on ehitusalane haridus ning eelnev töökogemus ehituses, kinnisvaraarenduses või projekteerimises. Sa oled iseseisev oma töös, kuid tegutsed meeskonnas. Oled väga hea suhtleja ja läbirääkija, valmis tööreisideks ning valdad väga heal tasemel inglise ja vene keelt.

Ettevõte pakub

Aitame Sul parimal moel sisse elada läbi põhjaliku koolitusprogrammi, pakume põnevaid väljakutseid ja rutiinivaba tööd rahvusvahelises keskkonnas, võimalust ise planeerida oma tööaega ja -kohta, ametiautot ning Sinu panusele väärilist töötasu.